Halvdag med DigIT Hub AI

Media Evolution Stora Varvsgatan 6a, Malmö, Sverige

Vi bjuder in till en halvdag fylld med information om AI, hållbarhet och jämställdhet och många intressanta företag och organisationer som står på scen.

AI för industrin, hur gör vi?

Online

IUC Syd, Packbridge, Techtank och Sustainable Business Hub bjuder in till seminarium om AI för industrin.

Shaping the Future of Packaging

Ingvar Kamprad Designcentrum Sölvegatan 26, Lund, Sverige

Packbridge anordnar Fempack och bjuder in till seminarium om AI och jämställdhet för industrin och akademin.

Hur kan AI vara ditt företags problemlösare?

Packbridge, IUC Syd och Sustainable Business Hub bjuder in till ett lunch-seminarium för att dyka djupare i hur artificiell intelligens kan användas till ditt företags fördel.

AI och Diversitet

AI är ett växande fält inom många branscher och en aktuell jämställdhetsfråga. Hur kan vi skapa förutsättningar för att techbranschen ska bli mer inkluderande så företagen inte går miste om potential? Välkommen på panelsamtal och workshop inom detta område!

Hållbar AI för mindre företag

Den 18 april bjuder vi in till en heldag för att belysa och diskutera utmaningar och konkreta exempel på hur man kan hantera tekniska, hållbarhetsmässiga och juridiska aspekter.

Har AI någon affärsnytta?

Media Evolution Stora Varvsgatan 6a, Malmö, Sverige

Kom och lär dig hur AI har hjälpt företag i Skåne och Blekinge! AI har varit årets ord och många företag har anammat detta så gott de kunnat, utan att alltid veta exakt hur man gör det eller best practices för att undvika problem. Välkommen på detta event där du får höra mer om hur olika företag implementerat AI i sina verksamheter!